Acavalars's Trend - Two Lane Highway

Inflyttningspresent

Helgens bravader
Nu i helgen vill jag bara ligga i min säng med ett tjockt täcke och etthundra kuddar, och bara dricka te och kolla på serier. Men... tyvärr är det inte det som står på agendan denna helgen heller. Utan istället ska jag på fredagskvällen gå på inflyttningsfest hos en bekant. Det blir säkert roligt men just nu kan jag inte direkt säga att jag är super taggad på att gå på den. Det är inte ens en av mina närmsta som ska ha fest utan endast en bekant, men hon är en sån bekant som jag inte kan dissa. Men då kommer nästa problem, vad i hela friden ska man köpa i present till en sån person? Jag vet inte, men jag köpte några knivar från exxent och lite kaffe från zoega. Är ändå lite förvånad, för jag tycker att det är en rätt bra present? Jag menar, knivar är ju inte direkt det billigaste man kan köpa. 

Men innan helgen kommer så ska ju allt som ska göras under veckan bli klart, har så sjukt mycket på jobbet som ska bli klart nu innan helgen kommer. Eftersom att det är sista veckan i månaden så ska ju alla avslut och sånt där tråkigt bli gjorda och jag ska sammanställa massa olika listor över diverse saker. Detta är ju de stressigaste dagarna i månaden för oss på ekonomiavdelningen, medan alla andra avdelningar börjar slappa lite eftersom att de redan är klara med sitt jobb för månaden. Säljarna har klarat budgeten med råge och marknadsavdelningen har levererat så det är bara vi som har den där sista stressen. Men på ett sätt gillar jag det ändå, eftersom att man känner sig så sjukt sjukt nöjd sen när man är klart och lyckan bara sprider sig! Längtar!